Nieuwspagina

 

BILLY YATES (USA) NAAR NIEUWKOOP ------- UITVERKOCHT

Billy Yates komt op woensdag 13 april nog eenmaal naar Het Turfschip, Zuideinde 15 te Nieuwkoop voor een intiem optreden in huiskamersfeer. Hij zal worden ondersteund door Marcel Smulders van Savannah terwijl ook Cor Sanne nog enkele fraaie songs uit zijn enorme muziekgeheugen zal vertolken.

Kaarten vanaf heden te reserveren via info@cms-country.nl

Aanvang: 20.15 uur. Toegang: € 12,50 pp

Deuren open: 19.30 uur.

 

 

 

 

BUDDY JEWELL (USA) NAAR NIEUWKOOP

Buddy Jewell kom op dinsdag 5 juli naar Nieuwkoop voor zijn debuut optreden in Nederland.
Buddy doet in die periode grote festivals in Noorwegen, Duitsland en Zwitserland en heeft enkele dagen tijd om naar ons land te komen.

Buddy is een geweldige (pure) country zanger. Bezoek zijn website voor alle informatie. Schitterende CD's staan op z'n naam en zijn in Nieuwkoop te koop na zijn optreden.

Buddy komt naar Het Turfschip te NIEUWKOOP. Aanvang: 20.15 uur
Hij zal worden ondersteund door Marcel Smulders (Savannah) en Cor Sanne.
Later nadere details over kaartverkoop.

"De (lange) zomervakantie zit er weer op. Het is een heel druk jaar geweest. Hoogtepunten waren de optredens van Billy Yates en Rhonda Vincent in Noorwegen en ons land. Op de foto ziet u dat Greet en Billy het weer prima met elkaar konden vinden".

Op de andere foto ziet u de Sanne familie met de absolute koningin van de bluegrass music Rhonda Vincent. We kijken met enorme trots terug op haar optredens in Noorwegen en daarna in Paradiso, Amsterdam.

Binnenkort nader nieuws over de hervatting van de shows in het Nieuwkoopse Turfschip. Hou de agenda ook in de gaten"

Foto: Don Sanne

Foto: Judy Seale

8 november werd de Back to the Country tour verkozen tot show van het jaar bij de DCMA award's. Savannah werd 'band van het jaar en Peter Hill instrumentalist van het jaar'. De Back to the Country tour was op het moment van de uitslag bezig met hun show in de Schouwburg van Rijswijk.

Klik hier voor een impressie van de show in de Schouwburg van Rijswijk.

BILLY YATES, SAVANNAH & COR SANNE IN SKJAK NOORWEGEN
 
Op 28 juni traden allen op tijdens het Country Festival in Skjåk, Noorwegen
voor bijna 3000 enthousiaste bezoekers.
Ook op het festival was de uitstekende Texaanse zangeres Amber Digby.
 
Op de terugreis naar Oslo Airport werd even gestopt in het plaatsje LOM waar
een 900 jaar oude houten kerk werd bezocht.
Op de foto staat, naast Savannah en Cor Sanne Tore Brennodden, de chauffeur
en begeleider van de musici. Tore is een ware country fanaat met 16000
platen in z'n collectie.
 
Op 12 juli vertrekken Billy Yates en Savannah weer naar Bauska, Letland voor een groot festival aldaar .

BACK TO THE COUNTRY OP FAROER ISLANDS.
 
Op 13 en 14 juni was de productie van CMS op de Faroer Islands, tussen Schotland en IJsland.
 
Op beide dagen werd een set uit de theatershow vertolkt en dat ging er bij de eilandbewoners in als koek. Op de Faroer Eilanden wonen maar 50.000 mensen en een groot gedeelte kwam naar de festivalterreinen om
klassieke country muziek te horen. Naast Back To The Country trad Dick van Altena ook nog solo op en was ook Billy Yates uit Nashville overgevlogen om samen met Savannah een spetterende show neer te zetten.
 
Het ziet er naar uit dat Back To The Country in 2015 terug zal keren naar de Faroer Islands.
 

Op de foto ziet u de gehele cast samen met Annemiek van Altena en Greet Sanne poseren voor een van de schitterende uitzichten. Qua landschap doet Faroer denken aan Noorwegen.

Cor & Greet Sanne in Bodrum met op de achtergrond de Egeïsche Zee.

Dick, Cor en Marcel aan het werk in Bodrum Turkije.

Cor en Greet Sanne onderweg naar het vliegtuig.

 
TURKIJE REIS GROOT SUCCES
 
Dick van Altena, Marcel Smulders en Cor Sanne waren van 7 t/m 11 april in Bodrum, Turkije als speciale gasten van Radio Continu uit noord-Nederland. Wim Drenth van dit station had de heren uitgenodigd
mee te reizen als speciale act tussen Nederlandstalige artiesten, zoals Peter Beense, Mooi Wark en De Dikdakkers. Alle avonden waren ingeruimd door Nederlandstalige muziek behalve woensdag 9 april.
Toen stond country centraal en werd er 3 x 45 minuten opgetreden voor een dankbaar publiek.
 
Voor de rest was het met echtgenotes Wilma Smulders, Annemiek van Altena en Greet Sanne genieten van de luxe van het Vera Dream Resort en het adembenemende uitzicht op de Egeïsche Zee. Zie de foto’s van Don Sanne.
 

Al met al een bijzonder ervaring. Het vaderlandse gezelschap wist zelfs de Turkse kranten te halen. Zie foto.

 
DICK VAN ALTENA BIJ “DERKSEN ON THE ROAD” OP TV (RTL 7)
 
Eindelijk kennen wij de datum van uitzending. Maandagavond 12 mei vanaf 23.00 uur is Dick te zien bij Johan Derksen.
Dick komt bijna een uur lang in beeld en interviews met hem, Toni Willé en Cor Sanne zijn opgenomen. Derksen’s programma is van hoge kwaliteit en eindelijk wordt er eens serieus met muziek omgegaan. Geen linedancers of pistolen of slap geleuter. De artiest en diens belevingswereld staat centraal. Logischerwijs zal Dick ook zingend in beeld worden gebracht.
 

Houdt u de TV Gids zelf in de gaten voor eventuele wijzigingen en/of toevoegingen. Ook komen er met regelmaat vooraankondigingen voorbij. Uiteraard brengen wij u op de hoogte zo er iets extra te vermelden zou zijn.

 

SAMENWERKING DICK VAN ALTENA EN CMS PRODUCTIONS VERSTERKT!!

Dick van Altena’s carrière zit in de lift. Het aantal optredens neemt maar toe. Zowel solo als in samenwerkingsverband met groepen als Savannah en uiteraard Dick’s bijdrage aan het succesvolle CMS theaterprogramma “Back To The Country”. Binnenkort krijgt Dick een TV special bij Johan Derksen op RTL 7. Daarover zult u via onze site lezen op welke datum en uur deze special van bijna 60 minuten zal worden uitgezonden.
 
Dick vroeg ons om hem vanaf heden te assisteren bij het afwerken van allerlei zakelijke situaties, zoals boekingen in binnen – en buitenland en promotionele zaken. Uiteraard zijn we daar zeer verguld mee wetende dat we 100% op Dick kunnen bouwen. We kennen elkaar al vanaf 1979 toen wij de hoestekst schreven voor de allereerste Major Dundee Band LP.
 
Dick is creatief, authentiek en zeer betrouwbaar. Binnenkort komt Dick’s biografie op deze site en uiteraard voorzien wij u van nieuwtjes omtrent zijn activiteiten.

Vanaf heden is Dick dus ook te boeken via ons adres. Wij verheugen ons op deze samenwerking.

Greet Sanne van CMS Productions had recentelijk veel plezier met de Amerikaanse artiesten Billy Yates (links) en Buddy Jewell (rechts).
Deze leuke foto werd gemaakt door Ria Knoop uit Almelo in het Deense Kolding tijdens een groot festival aldaar.

 

Met de Back to the Country tour waren we in Boskoop. Klik op onze poster voor een foto impressie.

Johan Derksen was op 12 januari bij de voorstelling van Back To The Country in Angeren. Hij was daar om opnamen te maken van met name Dick van Altena die binnenkort op RTL 7 TV vertoond zal worden. Naast beelden van Dick korte shots van BttC en interviews met o.a. Cor Sanne. Tzt laten wij u via email en onze site weten op welke datum de Dick van Altena TV Special exact zal worden uitgezonden.

“op zaterdag 14 december traden we met Back To The Country op in Theater ‘t Spant te Bussum. Cabaretier Hans Liberg trad op in de andere zaal en kwam in de pauze even kennis maken”.
Foto gemaakt door: Don Sanne

Back to the country naar Faröer Eilanden!

De theatershow ‘Back to the country’ gaat de grens over.
De productie met Dick van Altena, Cor Sanne en Savannah staat in juni volgend jaar geprogrammeerd op Country Festival Faroe Islands. Ook is de show inmiddels geboekt in België (2015) en Duitsland.
Voor details zie agenda.

Foto's online

Foto's van Back to the country in Tilburg staan nu online en kunt u zien door hieronder op de back to the country poster te klikken.